Marketingcafé: Weg van sales

Verkopen is  essentieel in het marketingverhaal.  ‘Het aan de man brengen van je product is voor een organisatie minstens zo belangrijk als het product zelf.’ Tijdens het volgende Marketingcafé krijg je inzichten en praktische tips om je verkoopgesprek en verkoopresultaten te verbeteren. Berry Melmoux  is al jarenlang sales & marketing manager. Via een interactieve sessie zal hij zijn sales ervaring delen.

Marketingcafé ‘Weg van sales’ – dinsdag 21 april om 19u30 – Aalter:
–          Hoe sla ik me doorheen het verkoopgesprek
–          Typografie van de klant: wie zit tegenover me als gesprekspartner
–          De impact van lichaamstaal

Schrijf je in

Vinddevis Marketingcafé weg van salesOnze gastspreker: Berry Melmoux

Berry Melmoux is actief als ‘International Sales en Marketing Manager’ voor Cavalier.  Hij studeerde af als bachelor Marketing & Distributie te Brugge. Daarna vervolledigde hij een jaaropleiding Frans/Engels aan de Berlitz talenschool in Gent.   Verkopen en management zit hem in het bloed.  Al meer dan 20 jaar is Berry actief als sales en marketing manager in de FMCG wereld (fast moving consumer goods), meer bepaald in de chocoladesector.  Na een 20 jarige carrière bij multinational  Ferrero stapte hij 2 jaar geleden over naar het chocoladebedrijf Cavalier in Eeklo. Zijn doelstelling bestaat erin om Cavalier een plek te geven op de wereldkaart tussen de grote chocolademerken.

Hij consulteert op regelmatige basis KMO’s in sales. Hij is fervent sporter en volgde door de jaren heen een  opleiding  fitness instructor. Je vindt hem 2 à 3 avonden per week terug op de spinningfiets als instructeur.  Als gepassioneerd triatleet kan hij dit alles combineren onder het moto Anima Sana In Corpore Sano , wat staat voor een gezonde ziel in een gezond lichaam.